Profil

1. januar 2001 overtog jeg Skårup Autohandel efter min far Kaj Johansen. Han startede firmaet 1. marts 1969 på en villavej i Skårup efter at have været bilsælger ved GM Opel Svendborg i 5 år. Fokus var klargøring og salg af biler, men drømmen var større og villaen blev hurtig for lille. Så den 1. november i 1971 flyttede han med familien til den gamle købmandsgård på Nyborgvej 489 i Øster Åby. Her åbnede han en flot butik med udstilling og plads til biler både inde og ude. Allerede få år efter blev der udvidet og med et nyt værksted, nu var Kaj klar til at servicere værkstedskunder. 


Jeg er udlært som mekaniker hos GM Opel Svendborg, hvorefter jeg søgte nye udfordringer og blev ansat hos Martin Kjær i Vejle. Der arbejdede jeg i hverdagen som mekaniker, mens jeg om søndagen hjalp i salgsafdelingen som bilsælger. Det var en god og lærerig periode, men efter 6 gode år i Jylland var det tid til at vende tilbage til Fyn. 

I dag er værkstedet blevet udvidet med endnu en værkstedbygning og 4 ekstra lifte samt en rengøringsplads. Vi har opdatert med alt det nyeste udstyr og kan servicere langt de fleste typer bilkunder. Værkstedet er EL og Hybrid certificeret og på vores salgsplads finder du en offentlig ladestander. Vores udstilling er blevet sat i stand så den igen er funktionel og moderne. 

Jeg glæder mig hver dag over at drive min fars virksomhed videre og jeg sætter stor pris på at yde en god service for mine kunder  - gamle som nye. 

Thomas Johansen

Skårup Autohandel

Thomas 200X300
Thomas Johansen

Indehaver / Mekaniker

Kontakt Os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder