Historien om Skårup Autohandel APS

1. januar 2001 overtog jeg Skårup Autohandel efter min far Kaj Johansen. Han startede firmaet 1. marts 1969 på en villavej i Skårup efter at have været bilsælger ved GM Opel Svendborg i 5 år. Fokus var klargøring og salg af biler, men drømmen var større og villaen blev hurtig for lille. Så den 1. november i 1971 flyttede han med familien til den gamle købmandsgård på Nyborgvej 489 i Øster Åby. Her åbnede han en flot butik med udstilling og plads til biler både inde og ude. Allerede få år efter blev der udvidet og med et nyt værksted, var Kaj nu klar til at servicere værkstedskunder. 


Jeg er udlært som mekaniker hos GM Opel Svendborg, hvorefter jeg søgte nye udfordringer og blev ansat hos Martin Kjær i Vejle. Der arbejdede jeg i hverdagen som mekaniker, mens jeg om søndagen hjalp i salgsafdelingen som bilsælger. Det var en god og lærerig periode, men efter 6 gode år i Jylland var det tid til at vende tilbage til Fyn. 

Det er med stolthed, at jeg hver dag driver min fars virksomhed videre og jeg er utrolig glad for at være blevet godt modtaget af gamle som nye kunder. 

Thomas Johansen

Skårup Autohandel

thomas_200x300.jpg