Rustbeskyttelse

Der findes flere forskellige firmaer som laver rustbeskyttelse af biler også kaldet undervognsbehandling. Skårup Autohandel har valg at samarbejde med TekTrol, da vi mener, at det er det bedste rustbeskyttelse på markedet i dag. Vi kontrollere jævnligt det arbejde som vores leverandør udfører for os og vi oplever sjældent problemer.

TekTrol Anti Rust behandling

TekTrol's produktprogram er i dag det stærkeste på markedet - både hvad angår  rustbeskyttelsesevne og indtrængningsevne. Produkternes lange holdbarhed danner basis for den favorable 30 års garanti. 

TekTrol tilbyder som den eneste forhandler, en 3-lags-behandling, der har en holdbarhed på hele 4 år. Denne behandling vil i de fleste tilfælde være anbefalelsesværdig, da den på sigt er den økonomisk mest fordelagtige.

Når bilen rustbeskyttes vurderes bilens tilstand. Er bilen i god stand udstedes et garantibevis. Garantien er gratis og gælder til bilens 30. år, såfremt den behandles hvert 4 år.   

Det TekTrol Rustbeskyttelsecenter som Skårup Autohandel anvender er medlem af TEKNOLOGISK INSTITUTS KONTROLORDNING FOR RUSTBESKYTTELSE

Teknologisk Instituts kontrolordning for rustbeskyttelse er en uvildig aktør, som via stikprøver tjekker op på den undervognsbehandling og rustbeskyttelse, der bliver lavet rundt om i landet. Det er kun de undervognsbehandlere, som er tilknyttet ordningen, der bliver kigget efter i sømmene.

Som medlem af Teknologisk Instituts kontrolordning for rustbeskyttelse har du som kunde en ekstra garanti for, at TekTrol overholder den lovede og meget høje standard.

Kontakt Os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder