Dækhotel

Vil du slippe for besværet med at læsse beskidte hjul i din bil, og ved du ikke hvor du skal gøre af dem, når du kommer hjem, så lad Skårup Autohandel opbevarer dem for dig.

Vi opbevarer din hjul og gør dem klar til montering, når det er tid til hjulskift.

Et lille tip inden du sender dine dæk på dækhotel er at få vasket hjulene, så snavs og skidt ikke sætter sig for godt fast, når de ligger på dækhotel. 

Hvis du vælge at opbevarer dine dæk selv, så undgå at de kommer i kontakt med eksempelvis benzin, olie, fedt eller opløsningsmidler, da det beskadiger gummiet og kan mindske levetiden på dine dæk.

Hvorfor skiftet fra sommerdæk til vinterdæk ?

Sommerdæk og vinterdæk har meget forskellige egenskaber og derfor anbefales det også at man kører med dæk, som passer til årstiden. 

Gummiblanding og dækmønstre er nøje tilpasset årstiden, og det er ikke muligt at lave et dæk, som fungerer lige godt og lige sikkert året rundt.

Vi hører ofte at kunderne tror, at det kun er nødvendigt at køre med vinterdæk, hvis der er sne eller slud, men ved lave plus temperature omkring 7°C er det faktisk nødvendig at være opmærksom på, hvilke dæk man har på bilen. Derfor bør du i god tid  skifte til vinterdæk, hvis du ønsker den bedst sikkerhed ved bremsning, acceleration og i sving.

Kontakt Os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder