Forsikringsskader

En forsikringsskade er aldrig en rar ting, men er uheldet ude og du får en skade på din bil, hjælper vi dig gerne - også med at udfylde din skadesanmeldelse. Vi laver alt inden for forsikringsskader, lige fra buler, ridser, dele der skal repareres eller udskiftes - selv glasskader og stenslag.

Alle forsikringsskader bliver udført efter bilfabrikkernes forskrifter. Det sikrer dig en bil i samme stand, som før den blev skadet.

Frit værkstedsvalg

Det er dig som kunde, der bestemmer hvilket værksted din din bil skal laves på - det gælder også ved forsikringsskader. De fleste forsikringsselskaber har et samarbejde med værksteder, men det er dig der bestemmer, hvor din bil skal hen. Der er frit værkstedsvalg ligesom ved serviceeftersyn.

 

Det er altid Thomas fra Skårup Autohandel som takserer skader via autotaks med fototaksering. Oftest bliver bilen godkendt på baggrund af takseringsrapporten, men i enkelte tilfælde kommer der en taksator forbi og kigger skaden igennem. Vi samarbejder med den samme Autolaker, som maler alle vores skader, dermed sikrer vi god kvalitet og hurtig service. 

Under reparation af skader tilbyder vi gratis lånebil både til private og erhvervkunder.

Sådan gør du i tilfælde af skade

  1. Kontakt dit forsikringsselskab, anmeldt skaden og fortæl at din bil er indleveret hos Skårup Autohandel. Hvis ikke du har vejhjælp kan du kontakte os, så hjælper vi med bugsering.
  2. Når du afleverer bilen til os, gennemgår vi skadens omfang og taksere bilen.
  3. Vi får skaden godkendt hos dit forsikringsselskab. Hvis en skade ikke er dækket af forsikringen, vil du få besked herom fra dit forsikringsselskab eller os.
  4. Vi reparerer din bil så den kommer tilbage til samme stand som før uheldet
  5. Sidst men ikke mindst sørger vi for, at din bil bliver vasket - klar til aflevering. 

Kontakt Os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder